Primera setmana / Estiu 24


Imaginar altres mons possibles

JUNY (del 24 al 28)

Primera setmana partirem de relats de ciència-ficció i temes tan diversos com la relació entre l’ésser humà i la naturalesa o la mirada de l’altre. Jugarem en la idea de l’àlien a través de les seves diferents accepcions, col·locant-nos enfront d’ell com davant un altre propi amb el qual convivim.

“Seguir con el problema requiere generar parentescos raros: nos necesitamos recíprocamente en colaboraciones y combinaciones inesperadas, en pilas de compost caliente”. Donna J. Haraway. Seguir con el problema: generar parentesco en el Chthuluceno, 2019

Les activitats d’aquest estiu ens endinsaran en escenaris de ficció i realitats mixtes on un escarbat potser un ésser extraordinari Extra Terrestre.

Per poder generar aquestes realitats proposem incentivar durant cada setmana la nostra imaginació a partir de l’observació de l’entorn, animal, vegetal o mineral.

Us proposem convertir-nos en altres criatures per a sobreviure en un planeta amenaçat

La coevolució és el món de la Reina Roja d’Alícia a través del mirall, un món que canvia contínuament i obliga a canviar per no quedar-se enrere.

ACTIVITATS PER DIES
JUNY (del 24 al 28)
Imaginaraltres mons possiblesDia 24 Contacte inicial- presentació artistes. Jocs per conèixer-se, imaginar i introduir la temàtica 
Dia 25 Sortida per cercar escenaris per crear el mon/planeta imaginari.(perquè ens sembla extraterrestre) cos, instal.lacions essers extraterrestres) (El Petit Príncep)
Dia 26 Maquetes-prototips: invents del futur, noves cases, transports, energia
Dia 27 Creació del nostre Mon i els seus satèl·lits
Dia 28 Com és i com podria ser el nostre planeta?

Deixa un comentari